Informationsaften 2020

Overvejer du at tage en gymnasial ungdomsuddannelse - STX eller HF?

Så kom til informationsaften på JohannesGymnasiet torsdag d. 9. januar 2020 kl 18.00-20.00 og hør mere om STX og vores helt nye 2-årige HF.
Informationsaftenen er en rigtig god lejlighed til at se nærmere på den skole, der kan blive en vigtig del af din hverdag i kommende år.
Rektor byder velkommen kl. 18.00, og efterfølgende vil du blive mødt af nogle af dine fremtidige kammerater og undervisere. Der vil være aktiviteter rundt om på skolen hele aftenen, og du vil få mulighed for at få indblik i skolens hverdag og aktiviteter efter skoletid.
Til informationsaftenen kan du se og høre om skolens uddannelsestilbud: STX og HF. Herunder studieretninger, fagpakker, grundforløb, fag, studierejser, demomøder, musical, talentudvikling og alle vores bæredygtige tiltag: klimaudvalg, meditation/mindfulness samt vores nye valgfag Bæredygtig Innovation (udbydes kun på JG).
Kantinen er åben, og dagens ret serveres for gæsterne.
Vi glæder os til at se dig – tag gerne venner og familie med!

Vidste du at...

JG har en stærk idrætsprofil - Hvis du dyrker sport på højt plan, er vi det bedste valg.

Klik her, hvis du vil vide mere