Besøgsdage 2017/18

Hvis du er interesseret i en besøgsdag på JohannesGymnasiet, skal du kontakte os telefonisk eller udfylde nedenstående formular

En besøgsdag giver indtryk af undervisningen, mulighed for at tale med vores elever samt en fornemmelse af hverdagen på JG.

Alle forårets besøgsdage er afviklet, men du er meget velkommen til at kontakte os for at få planlagt en individuel besøgsdag, eller en besøgsdag for dig og dine kammerater.

I nedenstående formular (sidste rubrik med "evt. bemærkninger") kan du skrive forslag til datoer for en besøgsdag. Hvis du undlader at give datoforslag, kontakter vi dig og oplyser, hvornår en besøgsdag er mulig.

For mere information kontakt skolens kontor på tlf. 3874 2066 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1. Elev navn*
  2. Nuværende skole*
  3. Elev E-mail*
    Ugyldig e-mail