Besøgsdage 2017/18

Hvis du er interesseret i en besøgsdag på JohannesGymnasiet, skal du kontakte os via nedenstående formular

En besøgsdag giver indtryk af undervisningen, mulighed for at tale med vores elever samt en fornemmelse af hverdagen på JG. Hvis du er forhindret i at deltage i én af de allerede planlagte besøgsdage, er du meget velkommen til at kontakte os for at få planlagt en individuel besøgsdag, eller en besøgsdag for dig og dine kammerater. For mere information kontakt skolens kontor på tlf. 3874 2066 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1. Elev navn*
  2. Nuværende skole*
  3. Elev E-mail*
    Ugyldig e-mail