ATU DIMITTENDER

På JG dyrker vi talent, og i år har hele syv af vores elever gennemført Akademiet for Talentfulde Unge
Et stort tillykke til jer alle: Ama Safoa Yeboah, Julian David Broadbery, Julie Eliasen Bernholm, Mie Dalsgaard-Jensen, Signe Bock Skjoldan, Signe Lass Beck og Signe Skov Jensen
ATU har givet eleverne mulighed for ekstra faglig fordybelse, og mandag d. 22. januar 2018 modtog de deres fortjente diplomer på Nørre Gymnasium. 
Tillykke fra JohannesGymnasiet :)

Forældrekonsultationer for 2.g elever – tilmelding via Lectio

Kære alle 

HUSK at tilmelde jer til forældrekonsultationer senest torsdag d. 16.11.2017 kl. 12.00. Forældrekonsultationerne afholdes onsdag d. 22.11.17. 

Hver elev kan vælge op til 5 konsultationer, og tilmelding sker via Lectio. 

For mere info kontakt skolens kontor på tlf. 3874 2066 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbent Hus d. 24 januar

Åbent Hus onsdag d. 24. januar 2018 

Vil du vide mere om vores gymnasium? Så besøg os til Åbent Hus, onsdag d. 24. januar 2018 kl. 18.00-20.00.

Her vil du blive mødt af nogle af dine mulige kommende kammerater og undervisere. Der vil være aktiviteter rundt om på skolen hele aftenen, og du vil få lejlighed til at se og høre om gymnasiereformen, skolens studieretninger, fag og rejser. Åbent Hus giver mulighed for at få indblik i skolens hverdag og aktiviteter efter skoletid.

Kantinen er åben, og dagens ret kan købes for bare 20 kr.

Vi glæder os til at se dig!

Ønsker du at tilmelde dig en besøgsdag, kan det gøres her.

Kommunalvalgsdebat på JG

Vi har i dag (torsdag d. 26.19.17) afholdt kommunalvalgsdebat på JG. Debatten var livlig og omhandlede blandt andet mulighederne for et grønnere Frederiksberg, byens trafikale udfordringer, ungdomsboliger og halalslagtning. Tak til elevrådet for endnu et godt arrangement og tak til kandidaterne Rune Rummel (S), Daniel Panduro (Ø), Eva Bechmann (O) og Simon Aggesen (C) for dagens besøg. 

)

Valg af forældrerepræsentanter

Til alle forældre på JohannesGymnasiet

Her finder I informationer vedrørende Valg af forældrerepræsentanter til Johannesskolens bestyrelse.

Som det fremgår af brevet, afholdes der på skolen torsdag den 26. oktober 2017 kandidatopstillingsmøde kl. 18.30-19.00 i samlingssalen på 1.sal i indskolingsbygningen - umiddelbart forud for efterårets forældrerepræsentantskabsmøde.  

Alle forældre til elever, der går på JohannesGymnasiet, som er interesseret i at deltage i  kandidatopstillingsmødet, er velkomne.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte skolen.

Side 1 ud af 9